Wisconsin Beef-and-Cheddar bachory
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Wisconsin wołowiny i Cheddar Brats spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule, Wisconsin Beer Bachory, oraz Sernik indyczy z Wisconsin Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu. Roztopić masło na dużej patelni na grillu lub bocznym palniku.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj piwo i przykryć; gotować o 10 więcej minut. Odkryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż większość piwa wyparował, o 5 protokół.
Zmniejsz ciepło do średniego i posmaruj ruszty. Grillować bachory na ruszcie 4 do 5 minut na stronę. Lekko grzać bułki na grillu.
Gorące bachory podawać na bułkach, duszone z cebulą i posypane musztardą.