Grillowane Nadziewane Jalapeños

Grillowane Nadziewane Jalapeños
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Grillowane Nadziewane Jalapeños może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka twarogu, twarogu, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane Nadziewane Jalapenos, Grillowane Nadziewane Jalapenos, oraz Grillowane Nadziewane Jalapenos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć boczek z patelni; osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Połącz pokruszony boczek, sery i następne 4 składniki (przez czosnek) w misce, dobrze mieszając, aby połączyć. Podzielić mieszaninę ser równomiernie wypełnić połówki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SerSer
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieścić paprykę, ser boki do góry, na ruszcie grillowym lub ruszcie grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Przykryć i grillować papryki 8 minut lub do spodu papryki są zwęglone i mieszanka sera jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Paprykę ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Posypać kolendrą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn