Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Grillowane Nadziewane Jalapeños może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka twarogu, twarogu, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane Nadziewane Jalapenos, Grillowane Nadziewane Jalapenos, oraz Grillowane Nadziewane Jalapenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć boczek z patelni; osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Połącz pokruszony boczek, sery i następne 4 składniki (przez czosnek) w misce, dobrze mieszając, aby połączyć. Podzielić mieszaninę ser równomiernie wypełnić połówki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Ser
Czosnek
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieścić paprykę, ser boki do góry, na ruszcie grillowym lub ruszcie grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Przykryć i grillować papryki 8 minut lub do spodu papryki są zwęglone i mieszanka sera jest lekko rumiane.