Wirówki Morelowo-Pomarańczowe

Wirówki Morelowo-Pomarańczowe
Wirówki morelowo-pomarańczowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę pomarańczową, cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Cynamonowo-Morelowe Wiry, Morelowe Rodzynki Orzechy Wirówki, oraz Wiry Marchewkowo-Morelowe.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną. W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż światło i kremowy, o 3 protokół. Ubić w jajku, wanilii i soku pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj mieszaninę mąki w dwóch częściach, ubijając, aż każda będzie dobrze połączona i skrobanie w dół strony miski między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Ciasto podzielić na dwie równe kulki. Owinąć kulki w folię i odstawić do lodówki na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pierwszą kulkę ciasta rozwałkować na dobrze posmarowanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 na 5 cali, który ma grubość około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Rozłóż prostokąt równomiernie z 1/4 szklanki dżemu i 1/2 łyżki skórki pomarańczowej. Ostrożnie rozwałkuj ciasto w wiatraczek, zaczynając od najdłuższego boku. Użyj ostrego noża zanurzonego w mące, aby wyciąć 1/2 cala ciastek z walcowanej kłody ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Pliki CookiePliki Cookie
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Umieść ciasteczka na blasze do pieczenia, używając rąk, aby ostrożnie ubić je w bardziej idealne koło. Powtórz z drugą kulką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec ciasteczka do złotego, 17 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn