Wirówki Morelowo-Pomarańczowe

Wirówki Morelowo-Pomarańczowe
Wirówki morelowo-pomarańczowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę pomarańczową, cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Cynamonowo-Morelowe Wiry, Morelowe Rodzynki Orzechy Wirówki, oraz Wiry Marchewkowo-Morelowe.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną. W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż światło i kremowy, o 3 protokół. Ubić w jajku, wanilii i soku pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj mieszaninę mąki w dwóch częściach, ubijając, aż każda będzie dobrze połączona i skrobanie w dół strony miski między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Ciasto podzielić na dwie równe kulki. Owinąć kulki w folię i odstawić do lodówki na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pierwszą kulkę ciasta rozwałkować na dobrze posmarowanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 12 na 5 cali, który ma grubość około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Rozłóż prostokąt równomiernie z 1/4 szklanki dżemu i 1/2 łyżki skórki pomarańczowej. Ostrożnie rozwałkuj ciasto w wiatraczek, zaczynając od najdłuższego boku. Użyj ostrego noża zanurzonego w mące, aby wyciąć 1/2 cala ciastek z walcowanej kłody ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Umieść ciasteczka na blasze do pieczenia, używając rąk, aby ostrożnie ubić je w bardziej idealne koło. Powtórz z drugą kulką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec ciasteczka do złotego, 17 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn