Wiosenne warzywa i zupa gammon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wiosennych warzyw i zupy gammon. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 650 kalorii, 55g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli cannellini, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 99% to danie jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Przepis na Hot-pot Gammon (z zielenią letnią), Wiosenna Zupa Z Zieleni I Makaronu, oraz Zupa jajeczna z zielenią wiosenną.
Instrukcje
Umieść gammon na dużej patelni z liśćmi laurowymi, cebulą i około 1,5 litra zimnej wody lub tyle, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez około 1 godz.
Odcedzić gammon, rezerwując płyn do gotowania. Gdy gammon jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, przyciąć skórę i rozdrobnić mięso.
Na patelnię wrzucić mięso z przygotowanym płynem do gotowania, papryką i ziemniakami. Przykryć i dusić przez 20 minut lub aż ziemniaki są gotowane.
Podczas gotowania ziemniaków, odetnij kawałek łodygi od zieleni i drobno rozdrobnij liść. Zieleninę i fasolę wymieszać z wywarem i nadal gotować przez około 10 minut, aż się ugotuje. Doprawić do smaku i podawać chochle prosto z patelni.