Wiosenne Sauté Warzywne
Wiosenne warzywa Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, fasoli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Wiosna. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Wiosenne Saute Warzywne, Wiosenne Sauté Warzywne, oraz Wiosenne Sauté Warzywne.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Umieścić kilka kostek lodu w dużej misce i wypełnić wodą; odstawić. Gotuj fasolę i groszek cukrowy we wrzącej wodzie, aż będzie jasnozielony i chrupiący, od 4 do 5 minut.
Przenieść łyżką szczelinową do kąpieli lodowej. Powtórz blanszowanie z broccolini, następnie szparagi, gotowanie przez około 3 minuty.
Dobrze osuszyć; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i pokruszony czerwony pieprz; smażyć do miękkości i zaczynając brązowy, 2 do 3 protokół.
Dodaj warzywa i groszek na patelni. Wrzucić mieszaninę szalotki do ogrzania przez, o 4 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem, następnie podawać.