Wiosenne Risotto
Przepis Wiosna Risotto jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 43 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka bulionu warzywnego, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenne Risotto, Wiosenne Risotto, oraz Wiosenne Risotto Z Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek na głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 2 do 3 protokół. Nie brązowiej.
Wrzucić ryż i wymieszać, aby pokryć ryż.
Dodaj ciepły bulion, mleko i szparagi.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 5 minut na małym ogniu.
Wymieszać w 1/4 szklanki parmezanu, sól i pieprz.
Tuż przed podaniem posypać pozostałym parmezanem.