Wiosenne ciasto owczarka jagnięcego

Wiosenne ciasto owczarka jagnięcego
Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spring Lamb Shepherd ' s Pie Recipe, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokroić duże kawałki tłuszczu z jagnięciny, następnie pokroić mięso na kawałki i włożyć małe partie do robota kuchennego, aż mięso zostanie zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Zmielone mięso umieścić w misce, następnie dodać mąkę i przyprawy i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać dużą patelnię i, gdy jest ładny i gorący, dodać oliwę z oliwek i jagnięciny i smażyć, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na patelnię dodaj cebulę, seler, marchewkę, pancettę i czosnek, a dorzuć dużą szczyptę liści rozmarynu i pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
PomidorPomidor
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać bulion i dobrze wymieszać, aby mieszanina nie przyklejała się do dna patelni. Pozostawić na tej samej patelni lub przenieść do naczynia żaroodpornego, przykryć i piec w piekarniku przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W międzyczasie obrać spuds, gotować je w osolonej wodzie, aż gotowane przez, a następnie dobrze odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
8
Mleko podgrzać delikatnie, a następnie zalać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
9
Dodaj gałkę masła i dobrze rozgnieść, aż będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
10
Pozostałe masło roztopić na patelni. Gdy zacznie bąbelkować, Wrzuć rozmaryn i smaż aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Odcedzić i dodać rozmaryn do puree ziemniaczanego z solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
ZiemniakZiemniak
RozmarynRozmaryn
SólSól
12
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika, łyżkę nad puree ziemniaczanym, następnie podgrzej temperaturę do 204° i piecz przez około 20 minut lub do bulgotania i chrupiące i brązowe na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn