Wiosenna Sałatka Bogini

Wiosenna Sałatka Bogini
Wiosenna Sałatka bogini jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, ocet winny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielona bogini Dip z wiosennymi warzywami, G ' S Goddess Salad, oraz Inner Goddess Detox Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć plastry cebuli i romaine. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki dressingu i puree, aż będzie gładka. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Połowę sosu zalać sałatką i wrzucić. Przechowywać w lodówce pozostały opatrunek.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn