Wiosenna Frittata Ze Szparagami I Rzodkiewką

Wiosenna Frittata Ze Szparagami I Rzodkiewką
Wiosenna Frittata ze szparagami i rzodkiewkami to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, koszernej soli i pieprzu, ziół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Wiosenna Frittata bezmleczna z rzodkiewkami i szalotkami, wiosenna sałatka ze szparagami, groszkiem + rzodkiewką, oraz Sałatka Wiosenna Ze Szparagami, Groszkiem Śnieżnym, Rzodkiewką I Ho dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn