Wino ryżowe Vinaigrette z ziołami

Wino ryżowe Vinaigrette z ziołami
Wino ryżowe Vinaigrette z ziołami to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 10. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, octu winnego ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warzywa gotowane na parze z ryżem-wino Vinaigrette, Soczewica z czerwonym winem i ziołami, oraz Małże Z Białym Winem I Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ocet i kolejne 4 składniki w małej misce. Powoli ubij w oleju, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z kolendrą i szczypiorkiem. Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce aż do momentu użycia; doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać lub wstrząsnąć w celu wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn