Winegret Cytrynowo-Koperkowy

Winegret Cytrynowo-Koperkowy
Winegret cytrynowo-koperkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 3 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, koperek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Winegret Cytrynowo-Koperkowy, Marchew gotowana na parze z winegretem cytrynowo-koperkowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem oliwę z oliwek, koperek, skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę Dijon i cukier. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn