Wilted Greens z ciepłym Sherry Vingaigrette
Wilted Greens z ciepłym Sherry Vingaigrette może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu z białego wina, śmietany sherry, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielenina z boczkiem z ciepłym serem kozim z orzechami pekan, Ciepła sałatka z Czarnookiego groszku, zwiędłej musztardy i boczku, oraz Sałatka ze zwiędłym szpinakiem z Sherry Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1/4 łyżeczki soli. Sherry, ocet, musztarda, szalotka, pasta czosnkowa i cukier ugotować w małym rondlu na średnim ogniu, ubijając, aż do ogrzania.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Wrzucić zieleninę z ciepłym sosem.
Dressing można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Podgrzać przed rzuceniem sałatką.