Will ' s Spicy New Orleans Catfish Fries

Will ' s Spicy New Orleans Sum frytki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.49 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka oleju, pieprz cayenne, mąka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Will ' s Spicy New Orleans Catfish Fries, Smażony Sum z pikantną sałatką i frytkami ze słodkich ziemniaków, oraz New Orleans Mulate ' s Catfish Jambalaya.
Instrukcje
Filet z suma układaj poziomo na desce do krojenia.
Wytnij cienkie paski o szerokości 1/4 cala z filetu pod kątem 45 stopni. Jest to łatwe, jeśli nóż jest ostry, a filet jest częściowo zamrożony.
Pył ryby paski umiarkowanie z pieprzem cayenne, i delikatnie tumble razem równomiernie pokryć wszystkie paski. Powinny wyglądać różowo, gdy skończysz. Na bagnach nazywa się to suchą marynatą.
Na talerzu lub patelni umieścić paski sumów i odstawić na kilka minut do rozmrożenia.
Rozgrzać olej w frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C).
Umieść na misce lub talerzu mąkę kukurydzianą wystarczającą do chleba, a następnie doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozmrożone sumy ułożyć na przyprawioną mąkę kukurydzianą i delikatnie przewracać, aż wszystkie paski będą równomiernie pokryte. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 3 minuty lub do końca. Ryby powinny być złotobrązowe, lekko chrupiące na zewnątrz, a wilgotne i łuszczące się wewnątrz po zakończeniu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.