Wilgotny i pikantny farsz
Wilgotny i pikantny farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz seler, rosół z kurczaka, farsz z ziołami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 2600 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Moist & Savory Meat Loaf, Wilgotny Farsz Do Kiełbas Z Indyka, oraz Wilgotna Korona indyka z kasztanowym farszem truflowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać bulion, czarny pieprz, seler i cebulę w rondlu 2-quart na dużym ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać farsz i lekko wymieszać, aby pokryć.