Need a chleb wegetariański? Wilgotny chleb z rodzynkami bananowymi może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Wilgotny Chleb Bananowy, Wilgotny Chleb Bananowy, oraz Wilgotny Chleb Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 5x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło, cukier, masło orzechowe, jajko, banan, i mleko. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła tylko do zwilżenia. Złożyć rodzynki i orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Masło Orzechowe
Orzeszki Ziemne
Rodzynki
Banan
Masło
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek bochenka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed podaniem.