Wilgotne Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Wilgotne ciasto czekoladowe. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś kakao do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Dodaj jajka, kawę, maślankę, olej i wanilię; ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty (ciasto będzie cienkie).
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. Pył z cukrem cukierniczym.