Wilgotne Ciasto Czekoladowe

Wilgotne Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Wilgotne ciasto czekoladowe. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś kakao do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj jajka, kawę, maślankę, olej i wanilię; ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
KawaKawa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn