Wilgotne Ciasto Czekoladowe
Wilgotne ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Wilgotne Ciasto Czekoladowe, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13 lub dwie okrągłe Patelnie 9 cali. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić. W małej misce połącz gorącą kawę z 1 szklanką kakao i pozostaw do ostygnięcia.
W dużej misce, śmietany razem 1/2 szklanki masła i 1 szklanka cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem, a następnie wymieszać z 1 łyżeczką wanilii.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mieszanką kawy i kakao; dobrze ubić.
Wlać ciasto do ciasta 9x13 cala lub dwóch 9 calowych okrągłych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier: w średniej misce, połączyć cukierników cukier, 1 szklanka kakao, 1/2 szklanki masła i 1 1/4 łyżeczki wanilii.
Wymieszać na gładką masę.
Dodać gorące mleko łyżeczkę na raz, aby uzyskać gładką konsystencję.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście.