Wild Mushroom-Cheddar Burger
Wild Mushroom-Cheddar Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.67 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz koszerną sól, olej canolan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar Bacon Portobello Mushroom Burger, Frittata z dzikiego grzyba z cheddarem, zieloną cebulą i groszkiem, oraz Jalapeno Cheddar Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać szalotkę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż grzyby będą złociste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem i natką pietruszki i przelać do miski.
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Gotować hamburgery za pomocą oleju rzepakowego (patrz Cook ' s Note) i polewa każdy z plasterkiem sera i przykryciem fastrygowanie w ostatniej chwili gotowania.
Umieścić hamburgery na dnie bułki i góry każdy burger z chipotle ketchup, Jeśli za pomocą, i dużą łyżkę grzybów. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.
Uwielbiam ketchup tak samo jak next American, ale kiedy projektowałem menu dla Bobby ' s Burger Palace, wiedziałem, że chcę mieć coś ekstra do zaoferowania w butelkach do wyciskania. Prosty dodatek puree chipotle w adobo nadaje gotowemu ketchupowi ekscytującą, dymną krawędź, zachowując jednocześnie nienaruszoną słodką, ale pikantną tożsamość.
Ubij razem ketchup, chipotle, sól, i pieprz w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.