Wild Mushroom-Cheddar Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.67 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz koszerną sól, olej canolan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar Bacon Portobello Mushroom Burger, Frittata z dzikiego grzyba z cheddarem, zieloną cebulą i groszkiem, oraz Jalapeno Cheddar Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Dodać szalotkę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż grzyby będą złociste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem i natką pietruszki i przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Gotować hamburgery za pomocą oleju rzepakowego (patrz Cook ' s Note) i polewa każdy z plasterkiem sera i przykryciem fastrygowanie w ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Umieścić hamburgery na dnie bułki i góry każdy burger z chipotle ketchup, Jeśli za pomocą, i dużą łyżkę grzybów. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Uwielbiam ketchup tak samo jak next American, ale kiedy projektowałem menu dla Bobby ' s Burger Palace, wiedziałem, że chcę mieć coś ekstra do zaoferowania w butelkach do wyciskania. Prosty dodatek puree chipotle w adobo nadaje gotowemu ketchupowi ekscytującą, dymną krawędź, zachowując jednocześnie nienaruszoną słodką, ale pikantną tożsamość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
9
Ubij razem ketchup, chipotle, sól, i pieprz w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie