Wigglin 'Jigglin' Cupcakes

Wigglin 'Jigglin' Cupcakes
Wigglin 'Jigglin' Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 30 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, galaretka o smaku pomarańczowym żelatyna, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj NASCAR Cupcakes-sól i ocet babeczki ze skórki wieprzowej z polewą piwną, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. (Nie dodawać zimnej wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do patelni o wymiarach 15x10x1 cali rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Tymczasem przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zanurz dno patelni 15x10x1 cala w wodzie 15 sek. Użyj 2-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby wyciąć 24 JIGGLERY z żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Cut babeczki poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
5
Miejsce 2 łyżeczki. Ostudzić bicz na dolnej połowie każdej babeczki; top z 1 JIGGLERS i 2 łyżeczki. FAJNY BAT. Przykryć czubkami babeczek; delikatnie wcisnąć do chłodnego Bata, aby zabezpieczyć. Wierzch z pozostałym chłodnym batem i posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn