Wietnamskie Złote Skrzydełka Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wietnamskich przepisów, więc spróbuj wietnamskich Złotych skrzydełek z kurczaka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 425 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skrzydełka Kurczaka Po Wietnamsku, Skrzydełka Z Kurczaka W Stylu Wietnamskim, oraz Wietnamskie Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla-Canh Ga Nuong dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć skrzydełka z kurczaka, czosnek i cebulę do dużej miski.
Wlać sos sojowy, sos rybny, sok z cytryny i olej sezamowy. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i cukrem; wymieszać, aż dobrze pokryje. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia A 9x13 calowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową.
Wyjąć skrzydła z marynaty, zastrzegając dodatkowe. Ułóż skrzydła w jednej warstwie na dnie przygotowanego naczynia.
Piec w nagrzanym piekarniku, obracając raz i szczotkując z zastrzeżoną marynatą, aż Głębokie, złociste i mięsne soki wyjdą jasne, około 30 minut.