Wietnamskie Kotlety Wieprzowe

Wietnamskie Kotlety Wieprzowe
Przepis Wietnamskie kotlety wieprzowe może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 50 minut. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka pieprzu, unseasoned octu ryżowego, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Epicurious ma 32 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Po Wietnamsku Ze Świeżą Sałatką Ziołową, Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową, oraz Kotlety wieprzowe po wietnamsku ze świeżą sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszać szalotkę, brązowy cukier, sos rybny, ocet i pieprz. Za pomocą widelca przebić kotlety wieprzowe na całej powierzchni (aby marynata szybciej przenikała) i dodać do marynaty w naczyniu. Obróć się do płaszcza. Przykryć i niech kotlety schabowe marynować w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Sos RybnySos Rybny
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Kotlet schabowy wyjąć z marynaty, zeskrobując nadmiar (marynata rezerwowa do sosu).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe lekko doprawić solą. Gotować, aż rumiane i gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odstawić kotlety schabowe na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
W międzyczasie doprowadzić marynatę do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Podawać kotlety wieprzowe z zredukowaną marynatą i połówkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
DO AHEAD: kotlety można marynować 1 dzień wcześniej. Wyluzuj, od czasu do czasu obracając torbę.
8
W porcji: 560 kalorii, 27 g tłuszczu, 0 g błonnika
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn