Wietnamski stek z grilla z Portobellos i miętą-Cilantro Mojo
Wietnamski Grillowany stek z Portobellos i miętowo-Kolendrową Mojo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, wodę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Pieczona brukselka z miętą, kolendrą i sosem po wietnamsku, oraz Sherry-stek balsamiczny na grillowanej Eskarole, Portobellos i do dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Miejsce w małej miseczce.
Aby przygotować mojo, połącz kolendrę i następne 5 składników (przez 1 ząbek czosnku) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Miejsce w małej miseczce.
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów portobello za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Każdy grzyb pokroić na 6 plastrów; odstawić.
Zielona fasola na parze 3 minuty lub do miękkości; ogrzać.
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni; pokroić stek po przekątnej ziarna na cienkie plasterki. Grzyby wrzucić z połową mieszanki soi; dodać do patelni. Stir-fry 1 minutę; zdjąć z patelni. Powrót stek na patelnię; gotować 2 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Skropić stek z pozostałą mieszaniną soi. Ułóż stek, grzyby i fasolkę szparagową na talerzach do serwowania.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.