Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)

Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)
Wietnamski SOS zanurzeniowy (Nuoc Cham) może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chili, czosnek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Podstawowy Wietnamski sos do zanurzania ryb (nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/2 szklanki wody, sos rybny, ocet, sok z limonki, cukier i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj mielone chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn