Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)

Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham)
Wietnamski SOS zanurzeniowy (Nuoc Cham) może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chili, czosnek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Podstawowy Wietnamski sos do zanurzania ryb (nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/2 szklanki wody, sos rybny, ocet, sok z limonki, cukier i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj mielone chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn