Wietnamski Sos Czosnkowy Chili
Przepis Wietnamski sos czosnkowy Chili może zaspokoić swoje Wietnamskie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Ta zupa ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryba w sosie chili i czosnku, Krewetki czosnkowe z sosem Chili, oraz Jak gotować: ryba w sosie chili i czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż dokładnie się wymieszają, ale nadal mają grubą konsystencję.Posmakuj sosu i w razie potrzeby dodaj sól/cukier.
Przenieść do szczelnego słoika i przechowywać w lodówce.
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż dokładnie się wymieszają, ale nadal mają grubą konsystencję.
Przenieść mieszaninę do patelni sosu na med. podgrzać i doprowadzić do wrzenia toczenia. Następnie ustawić temperaturę na niską i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut – lub aż sos straci swój surowy zapach. Posmakuj sosu i w razie potrzeby dodaj sól/cukier.
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Przenieść do szczelnego słoika i przechowywać w lodówce.