Wieprzowina z papryką słodko-kwaśną
Wieprzowina z papryką słodko-kwaśną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, wina, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Hot & sour pork & pepper stir-fry, Pieprz Faszerowany Słodko-Kwaśny, oraz Słodko-kwaśna papryka i oliwa Christmas Party Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Schab ułożyć na oleju i posypać solą. Smażyć przez 5 do 10 minut, lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z oleju, przykryć folią, aby się ogrzała i odstawić.
W tej samej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Wymieszać w papryce, cebula, i czosnek i saute przez 5 protokół. Wymieszać z mąką i cukrem i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z winem, octem i wodą.
Wymieszać w sosie sojowym, ketchup, i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, lub aż sos zgęstnieje. Powrót kawałki wieprzowiny na patelni i mieszać, aż dobrze połączone.