Wieprzowina z jabłkami, Calvados i jabłecznikiem

Wieprzowina z jabłkami, Calvados i jabłecznikiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 599 kalorii, 26g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać złote aromatyczne jabłka, cukier, calvados i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan pieczone golonki cielęce z Calvadosem, jabłkami i octem jabłkowym, Polędwiczki wieprzowe jabłkowe z ziemniakami i jabłkami, oraz Kotlet schabowy z szałwii jabłkowej z karmelizowanymi jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić plastry wieprzowiny między folią. Za pomocą młotka, Funt kawałki wieprzowiny do 1/4-cala grubości. (Można przygotować 4 godziny wcześniej. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce.)
Stopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj jabłka i cukier na patelni i smażyć na złoty kolor, o 6 protokół. Odstawić.
Stopić 2 łyżki masła w innym ciężkim dużej patelni na dużym ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Dodać wieprzowinę na patelni i sauté aż tylko gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Przenieść na talerz; zachować ciepło.
Stopić 1 łyżka masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i tymianek i sauté 2 protokół.
Dodaj Calvados i gotować, aż zredukowane do glazury, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki. Wymieszać śmietanę i cydr; gotować, aż mieszanina zgęstnieje do konsystencji sosu, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W razie potrzeby podgrzej jabłka. Ułóż kilka plastrów wieprzowiny na każdym talerzu. SOS łyżeczkowy. Wierzch obficie z podsmażonymi plastrami jabłka i podawać.