Wieprzowina Wellington

Wieprzowina Wellington
Wieprzowina Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 984 kalorie, 107g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pierścienie z jabłkami, pieprz, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Deconstructed Pork Wellington, Wieprzowina Wellington z zieleniną i winogronami, oraz Ham Wellington.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i podgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Jajko i wodę ubić w małej misce i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Umieść pierścienie jabłek w misce mini Robot kuchenny i proces przez 30 do 45 sekund lub aż będą wielkości średniej kostki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wykończ polędwicę wieprzową z nadmiaru tłuszczu i srebrnej skóry. Pokrój polędwicę wzdłuż środka, tworząc 2 oddzielne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
6
Ułóż kawałki polędwicy obok siebie od głowy do ogona, więc po złożeniu razem mają ten sam rozmiar na końcach.
7
Ułóż 12 na 16-calowy kawałek pergaminu na blacie i ułóż kawałki prosciutto w centrum, nakładając je na tyle, aby stworzyć solidną warstwę, która jest tak długa, jak polędwica. Top z drugim kawałkiem pergaminu i za pomocą wałka do ciasta, przewinąć prosciutto, aby pomóc przylegać kawałki do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
8
Wyjąć pergamin i posypać prosciutto solą, pieprzem i tymiankiem. Połóż polędwicę na środku prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
9
Rozłóż suszone jabłka między 2 kawałkami polędwicy i odepchnij je tak, aby jabłka były między nimi trzymane. Używając pergaminu, aby pomóc, owinąć prosciutto wokół polędwicy, aby całkowicie zamknąć w opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
ProsciuttoProsciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
10
Posypać blat mąką i rozwałkować ciasto do 12 na 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
11
Rozłóż musztardę cienko na środku ciasta i ułóż zawiniętą prosciutto polędwicę na środku ciasta na musztardzie. Złożyć ciasto francuskie w górę i na wierzch polędwicy, następnie zwinąć, aby całkowicie zamknąć, szczotkując krawędzie ciasta umywalką jajeczną w celu uszczelnienia. Obróć polędwicę tak, aby Strona polędwicy o podwójnej grubości ciasta była pod spodem. Szczypta końce ciasta do zapieczętowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
ProsciuttoProsciutto
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
12
Całe ciasto umyć jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
13
Umieścić polędwicę na pergaminie wyłożonym pół arkusza patelni i piec przez 25 do 30 minut lub aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę co najmniej 140 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Wyjmij polędwicę z piekarnika, przenieś do regału chłodzącego i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn