Wieprzowina Sinigang

Wieprzowina Sinigang
Wieprzowina Sinigang jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 233 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Zupa Wieprzowa Sinigang, Kathryn ' s Pork Sinigang Soup Recipe, oraz Sinigang na baboy (wieprzowina i warzywa w bulionie z tamaryndowca) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą. Wymieszać z imbirem, pomidorami i kotletami wieprzowymi. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Włącz wieprzowinę od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać wodę i tamaryndową podstawę zupy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka i gotowana, około 30 minut. Wymieszać fasolkę szparagową i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
TamaryndTamarynd
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn