Wieprzowina Sinigang

Wieprzowina Sinigang
Wieprzowina Sinigang jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 233 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Zupa Wieprzowa Sinigang, Kathryn ' s Pork Sinigang Soup Recipe, oraz Sinigang na baboy (wieprzowina i warzywa w bulionie z tamaryndowca) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą. Wymieszać z imbirem, pomidorami i kotletami wieprzowymi. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Włącz wieprzowinę od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać wodę i tamaryndową podstawę zupy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka i gotowana, około 30 minut. Wymieszać fasolkę szparagową i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
TamaryndTamarynd
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn