Wieprzowina Rozmarynowo-Czosnkowa Z Prażonymi Warzywami I Karmelizowanymi Jabłkami

Wieprzowina rozmarynowo-czosnkowa z prażonymi warzywami i karmelizowanymi jabłkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 72g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, oliwa z oliwek, schab pieczony, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 24 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Kotlet Schabowy Z Jabłkami Szałwia Rozmaryn I Czosnek, Wieprzowina Pieczona Z Rozmarynem I Czosnkiem, oraz Karmelizowane Jabłka Ze Świeżym Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce; posypać 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Podsmaż warzywa w 3 łyżkach. gorący olej w 7 1/2-qt. pieczenie patelni na średnim ogniu 8 minut lub do karmelizacji.
Wyjąć z ognia i wymieszać 1 łyżkę. rosemary.
Zawiąż wieprzowinę sznurkiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 1 cala.
Posypać wieprzowinę pozostałymi 2 łyżeczkami. sól i 1 łyżeczka. pieprz, i umieścić na wierzchu warzyw na patelni. Wymieszać razem musztardę, posiekany czosnek, 2 łyżki. oliwa z oliwek, a pozostałe 2 łyżki. rozmaryn; rozłożone na wieprzowinie.
Odciąć spiczaste końce cebulek czosnku.
Mżawka z pozostałą 1 łyżeczką. olej. Ułóż cebulki czosnku, pokrój boki w dół, wokół wieprzowiny na patelni.
Piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę i 10 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji wieprzowiny 16
Przełożyć wieprzowinę i warzywa na półmisek, zastrzegając kapiele na patelni.
Dodaj ocet jabłkowy na patelnię i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Polać warzywami. Pokrój wieprzowinę i podawaj z pieczonymi warzywami, cebulkami czosnku i karmelizowanymi jabłkami.