Wieprzowina Mu Shu

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wieprzowina Mu Shu może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, grzyby shiitake, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 2 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki białego wina, 1 łyżeczkę oleju sezamowego i 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej w niereaktywnej misce i mieszaj, aż będzie gładka. Paski wieprzowe wymieszać z marynatą, aż zostaną dokładnie pokryte i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Wlać gorącą wodę na grzyby shiitake w misce i pozostawić do zmiękczenia na 15 do 20 minut.
Odcedzić, osuszyć, usunąć twarde kawałki łodygi i drobno posiekać grzyby.
Grzyby, zieloną cebulę, czosnek i imbir połączyć w misce i odstawić.
Usuń liście z kapusty Napa i oderwij zielone części liściowe z centralnych łodyg liści. Pokrój łodygi długą drogę na cienkie plasterki, a następnie pokrój je na 1-calowe kawałki. Drobno posiekać zielone części liściaste i odstawić pokrojone łodygi i posiekane liście w osobnych miseczkach.
W małej misce wymieszaj 3 łyżki sosu sojowego, 3 łyżki białego wina, 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, cukier i zmielony czarny pieprz. Odstawić mieszaninę na bok.
Rozgrzać olej roślinny i 1 łyżeczkę oleju sezamowego w woku na średnim ogniu i gotować i mieszać marynowaną wieprzowinę, aż się ugotuje, nie będzie już różowa, a krawędzie zaczną brązowieć, około 5 minut.
Wyjąć wieprzowinę do miski.
Ubitych jaj wlać do gorącego woka, dodając więcej oleju roślinnego, jeśli to konieczne, i gotować i mieszać, aż jajka są jajecznica, Firma, i dobrze rozbite, o 2 protokół. Wymieszać mieszaninę grzybów, gotować i mieszać 1 do 2 minut; następnie mieszać w kawałki łodygi kapusty Napa. Gotować i mieszać, aż kawałki łodygi są gorące, ale nadal chrupiące, o 1 minutę, a następnie dodać posiekane liście kapusty.
Wlać 2 łyżki białego wina, gotować i mieszać mieszaninę do gorąca, około 1 minuty, a następnie wymieszać gotowaną wieprzowinę i zarezerwowaną mieszaninę skrobi kukurydzianej. Wymieszać wszystko razem, aż lekko zgęstnieje i gorące, o 2 protokół.
Wymieszać sos hoisin, 1 łyżka sosu sojowego, i 1 łyżeczka oleju sezamowego w małej misce, aż dokładnie połączone. Aby służyć, rozprowadzić około 1 łyżka mieszanki hoisin na każdym naleśniku, top z około 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej, roll, i służyć.