Wieprzowina Moo Shu

Moo Shu wieprzowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 482 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kapusty, olej roślinny, kiełki fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).
Instrukcje
Zawiń tortille w wytrzymałej folii aluminiowej; piec w 325 przez 12 minut lub do całkowitego ogrzania.
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę w paski 2-x 1/4 cala.
Połączyć wieprzowinę, 1 łyżka sosu sojowego i czosnek, rzucając dobrze. Płaszcz wok lub duża patelnia nonstick sprayu do gotowania; mżawka 1 łyżeczka oleju wokół góry wok, powłoki boków.
Ciepło średnio-wysokie (37
Dodać mieszankę wieprzową; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane.
Przełożyć do miski i odstawić.
Dodaj kapustę, grzyby i pieprz do woka; smażyć 3 minuty.
Dodać kiełki fasoli i cebulę; smażyć 2 minuty. Powrót mieszanki wieprzowej do wok.
Dodaj pozostałe 1 łyżka sosu sojowego i sos hoisin; stir-fry 2 protokół lub aż zgęstnieje.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki sosu śliwkowego na jednej stronie każdej tortilli; wierzchu równomiernie z mieszanką wieprzową.
Zwinąć tortille i podawać natychmiast.