Wieprzowina meksykańska z ryżem warzywnym
Przepis meksykańska wieprzowina z ryżem warzywnym może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka kolendry, paski pieprzu, polędwica wieprzowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańska wieprzowina z ryżem, Kotlety wieprzowe z ryżem meksykańskim, oraz Slow Cooker meksykańska fasola i ryż z wieprzowiną.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając kukurydzę i 1 łyżkę. mieszanki przypraw taco do gotowania wody wraz z ryżem. Wymieszać z kolendrą.
Tymczasem gotować mięso w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 min. albo dopóki mięso nie będzie rumiane.
Dodaj pozostałą mieszankę przypraw taco, czerwoną paprykę, cukinię, cebulę i wodę. Gotować na średnim ogniu 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Podawać mieszankę mięsa na mieszance ryżu.