Wieprzowina, kiszona kapusta i pierogi
Wieprzowina, kiszona kapusta i pierogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. 19 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok Szkop, kiszona kapusta, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj Kapusta kiszona, pierogi, z Golonkami wieprzowymi, wieprzowiną lub Hot-dogami, Żeberka, kiszona kapusta i pierogi, oraz Gulasz z kiełbasą i kiszoną kapustą z kaczką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń wieprzową na dnie wolnej kuchenki i przykryć kiszoną kapustą z sokiem, musem jabłkowym, brązowym cukrem i 1 puszką piwa. Ustaw kuchenkę na wysoką, przykryj i gotuj 3 godziny. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 4 więcej godzin.
Około 1 1/2 godziny przed podaniem czasu, podgrzać wodę z zastrzeżonych ozdób wieprzowych w dużym rondlu na małym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aby bulion, o 45 minut. Odcedzić bulion, wyrzucić dodatki i wlać pozostałą puszkę piwa i soku szwabskiego do gotującego się bulionu. Doprowadzić bulion do wrzenia.
Wymieszać do pieczenia wymieszać i mleko w misce, aby uzyskać lepkie ciasto. Wrzucić łyżki do gotującego się bulionu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować pierogi przez 10 minut; odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż pierogi są ustawione, o 10 więcej minut. W przypadku pierogów do żucia gotuj kilka minut dłużej.
Wyjąć pierogi z bulionu łyżką szczelinową i przenieść do miski do serwowania.
Podajemy wieprzowinę z gotowanym Krautem i pierogami na boku; łyżkę zagęszczonego bulionu nad pierogami.