Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Indyjska wieprzowina w sosie pomidorowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, mielony kardamon, schab i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym, Tofu w Indyjskim sosie pomidorowym, oraz Indyjskie pikantne Tacos z kminkiem z ryżem Basmati i pikantnym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Podgrzać pierwsze 7 składników na suchej patelni na średnim ogniu około 3 minut lub aż pachnące, często mieszając.
Przenieś mieszankę przypraw do blendera lub robota kuchennego; dodaj cebulę, ocet, imbir, cukier i czosnek; proces 2 minuty lub do dobrze wymieszane.
Mieszanka wieprzowiny i przypraw w szklanej misce, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać połowę mieszanki wieprzowej; gotować 5 minut lub aż wieprzowina zacznie brązowieć, często mieszając.
Przenieść do miski. Powtórz proces za pomocą sprayu do gotowania i pozostałej wieprzowiny.
Dodaj bulion do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać mieszankę wieprzową do patelni. Wymieszać ziemniaki, sól i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziemniaki są gotowane i wieprzowina jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.