Wieprzowina i zielone Chile Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wieprzowina i zielony Chile Chili może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.66 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz schab, oregano, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić tłuszcz z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w 1-calową kostkę. Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodać wieprzowinę i seler; gotować, ciągle mieszając, aż wieprzowina będzie rumiana i seler będzie miękki.
Wyjąć z holenderskiego piekarnika; wycierać kapiące z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Powrót mieszaninę wieprzową do holenderskiego piekarnika; dodać ziemniaki i dalej 8 składników, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina będzie miękka.
Połowę fasoli umieścić w płytkim naczyniu; zacieru widelcem do postaci pasty.
Dodaj pastę fasolową i pozostałe fasole do mieszanki wieprzowej, dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować, odkryte, 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.