Wieprzowina i zielone Chile Chili

Wieprzowina i zielone Chile Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wieprzowina i zielony Chile Chili może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.66 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz schab, oregano, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić tłuszcz z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w 1-calową kostkę. Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać wieprzowinę i seler; gotować, ciągle mieszając, aż wieprzowina będzie rumiana i seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Wyjąć z holenderskiego piekarnika; wycierać kapiące z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Powrót mieszaninę wieprzową do holenderskiego piekarnika; dodać ziemniaki i dalej 8 składników, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Połowę fasoli umieścić w płytkim naczyniu; zacieru widelcem do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Dodaj pastę fasolową i pozostałe fasole do mieszanki wieprzowej, dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować, odkryte, 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia76
Magazyn