Wieprzowina i portulaka w pikantnej zielonej salsie

Wieprzowina i portulaka w pikantnej zielonej salsie
Przepis wieprzowina i portulaka w pikantnej zielonej salsie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 427 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oscar mayer pieczone szynki, 1/3 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, końcówki żeber wieprzowych, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z pikantną salsą jabłkowo-zieloną Chile, Smażone zielone pomidory z Portulaką, oraz Portulaka Wiśnia Banan Zielony Potwór dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka ugotować w połowie sosu w dużej głębokiej patelni lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć żebra z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połączyć pozostałe dressing i wieprzowina w kostkę na patelni; gotować i mieszać 4 min. lub aż wieprzowina będzie równomiernie rumiana po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć, aby się ogrzać. Cebulę wymieszać; ugotować i wymieszać 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać żeberka, schab, salsę i wodę; przykryć. Dusić na średnim-niskim 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Dodać portulakę i szynkę; gotować pod przykryciem, 15 min. albo aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn