Wieprzowina Glazurowana Jabłkiem

Wieprzowina Glazurowana Jabłkiem
Wieprzowina Glazurowana jabłkiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet jabłkowy, czosnek, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwica wieprzowa z jabłkami, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Polędwica Wieprzowa Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jabłka, ananas i sok, ocet, cukier, musztarda, woda, miód, czosnek, pieprz cayenne i cebula w proszku w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie puree w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
RamięRamię
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Kotlety schabowe włożyć do plastikowej torebki i wlać na wierzch puree z jabłek. Marynować w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z JabłekPuree Z Jabłek
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Z marynaty wyjąć kotlety schabowe i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Gotować na rozgrzanym grillu, aż kotlety nie będą już różowe w środku, około 5 minut na stronę w zależności od grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn