Wieprzowina Glazurowana
Glazurowana wieprzowina to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mielony pieprz, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Wieprzowina Glazurowana Soją, Glazurowane kotlety wieprzowe dla 2, oraz Polewa Z Rozmarynu Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 16 kawałków.
Mąkę połączyć, 1 łyżkę cukru, sól, kminek, kardamon i pieprz; równomiernie natrzeć wieprzowinę.
Połącz 1 łyżkę cukru, rodzynki, sok, ocet i kapary, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 2 protokół. Obrócić wieprzowinę; gotować 1 minutę.
Dodać mieszaninę octu; gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje i wieprzowina jest gotowy.