Wieprzowina duszona z kapustą i jabłkami

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Duszona wieprzowina z kapustą i jabłkami może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 31g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jabłecznik, miód o Smaku musztardy center-cut schab filet, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą, Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami.
Instrukcje
Roztopić masło w głębokiej, dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić i ogrzać.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać cebulę; gotować 3 protokół.
Dodaj mieszankę cydru, jabłko i następne 3 składniki do patelni, skrobanie patelni, aby poluzować rumiane kawałki.
Powrót wieprzowinę na patelnię; przykryć i gotować 18 minut lub aż termometr rejestruje 155 (lekko różowy).
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Przykryć folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem. Odrzuć liść laurowy.