Wieprzowina dla Tamales

Wieprzowina dla Tamales
Wieprzowina do tamales może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Smażone Tamales Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Potnij tłuszcz z wieprzowego tyłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
2
Pokroić na kawałki i umieścić w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj wodę, cebulę, czosnek, liść laurowy, sól, pieprz i pieprz chile. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić pianę z powierzchni. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
4
Odcedzić bulion, pozostawić do ostygnięcia i rozdrobnić widelcem. W razie potrzeby przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn