Wieprzowina Ciągnięta
Szarpana wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 448 kalorii, 53g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka 4 szklanki melasy, cebula w proszku, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wideo: Zobacz, jak Alton robi ten przepis
Połącz melasę, sól do wytrawiania i wodę w 6 quart Lexan.
Dodaj Boston butt upewniając się, że jest całkowicie zanurzony w solance, przykryć i odstawić do lodówki na minimum 8 godzin. 12 godzin jest idealne.
Umieść nasiona kminku, nasiona kopru włoskiego i kolendrę w młynku do żywności i zmiel dobrze.
Przełożyć do małej miski i wymieszać w proszku chili, cebuli w proszku i papryce.
Wyjąć Boston butt z solanki i osuszyć. Przesiać rub równomiernie przez ramię, a następnie wklep na mięso, upewniając się, że tyle rub, jak to możliwe przylega. Więcej rub będzie przylegać do mięsa, jeśli nosisz rękawice lateksowe podczas aplikacji.
Rozgrzej palacza do 210 stopni F.
Umieść tyłek w palaczu i gotuj przez 10 do 12 godzin, utrzymując temperaturę 210 stopni F. zacznij sprawdzać mięso pod kątem doneness po 10 godzinach gotowania. Użyj widelca, aby sprawdzić doneness. Mięso robi się, gdy łatwo się rozpada podczas ciągnięcia widelcem. Po zakończeniu wyjąć z garnka i odstawić na co najmniej 1 godzinę. Mięso rozciąć 2 widelcami i podawać jako kanapkę z surówką i sosem według uznania.