Wieniec z rzodkiewki z bitym kminkiem kozim serem
Wieniec rzodkiewki z bitym kminkiem kozim serem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 10 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 7 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka koziego sera, wody, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka Pean I Rzodkiewka Z Kozim Serem, Sałatka z rzodkiewki z kozim serem, oraz Rzodkiewka Kozi Ser Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń liście z rzodkiewki, pozostawiając 1 cal łodygi; szoruj pędzlem. Liście umyć i osuszyć; ułóż liście w kółko na talerzu.
Rzodkiewki pokroić na pół wzdłuż.
Połącz ser, wodę, sól i kminek w małej misce; wymieszaj gumową łopatką, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie po ściętych bokach rzodkiewki. Ułóż rzodkiewki na liściach.