Wieniec Wypełniony Serem Śmietankowym
Wieniec wypełniony serem śmietankowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, jajka, glazurę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wieniec Wypełniony Serem Śmietankowym, Herbed Cream Cheese Christmas Wieniec, oraz Kolaches Nadziewany Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 4 składniki na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do rozpuszczenia masła. Schłodzić, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje się do 105 do 115 (10 minut).
Połączyć drożdże, ciepłą wodę i 2 łyżeczki. cukier w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną i jajkami; stopniowo mieszać z mąką. (Ciasto będzie miękkie.) Przykryć i schłodzić od 8 do 24 godzin.
Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię i zagnieść 4 lub 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 24 x 8 cali; rozłóż nadzieniem z serem śmietankowym, pozostawiając 1-calową krawędź wokół krawędzi.
Zwinąć ciasto, galaretka-roll mody, począwszy od 1 długiej stronie; naciśnij szew.
Miejsce, szew stronie w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Doprowadzić końce rolki razem, tworząc pierścień; zwilżyć i szczypać krawędzie do uszczelnienia. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piec 20 do 22 protokół lub do rumiane.
Mżawka z waniliową glazurą.