Wielkie ciasteczka z granatem Granita

Wielkie ciasteczka z granatem Granita
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj wielkich Ciasteczek z granatem Granitanowym. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z granatów, sok z limonki, syrop cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granat Domowe Ciasteczka Z Wróżbą, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Granat-Ananas Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby Granita: w misce ubijać płyny razem. Zdjąć 1/2 szklanki płynu, dodać gąbczastą żelatynę i ogrzać, aby stopić żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz wszystkie płyny i wlej do patelni o wymiarach 8 na 8 cali. Zamrozić na noc. Następnego dnia zeskrobać do pojemnika zamrażarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Wytnij szablon z plastikowej pokrywy puszki na kawę w kształcie 6-calowego dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
2
Białka ubić na sztywno i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
3
W mikserze zmiksuj masło, następnie dodaj cukier i dalej mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać mąkę i zmiksować; następnie dodać wanilię i ponownie zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodać schłodzone białka i wymieszać na niskim aż dobrze włączone i ciasto jest gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
6
Za pomocą małej szpatułki przesuniętej rozłóż ciasto przez szablon na silikonową matę do pieczenia - lub arkusz ciastek wyłożony pergaminem, około 4 na arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec do jasnego złotego brązu, 7 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Szybko wyjmij patelnię z piekarnika i 1 na raz umieść fortunę na środku z odrobiną wiszącą. Fold cookie circle na pół na fortune; następnie na pół ponownie z klapami tylko nieznacznie nakładając się na siebie, przynosząc przeciwległe strony razem i szczypta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Ochłoń.
10
Podawać obok mrożonej miski granity.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn