Wielkanocny brunch Zapiekanka wymaga około 12 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 466 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Boże Narodzenie. Mieszanka bazylii, kapieli z boczku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wielkanoc Au Gratin Brunch Zapiekanka, Łatwa Zapiekanka ziemniaczana na Wielkanocny Brunch, oraz Wielkanocny Brunch s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Umieść kiełbasę na tłuszczu boczku, i gotować, aż kruchy i brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Kiełbasa
4
Kiełbasę ułożyć na talerzu z boczkiem i wylać z niej wszystkie, oprócz 1/4 szklanki kapieli z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Kiełbasa
5
Zmniejszyć ogień do średniej, i mieszać w cebuli, czosnek, i jeden puszka zielonych chiles. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół. W międzyczasie ubić jajka w dużej misce z płynnym dymem, sosem z ostrej papryki, przyprawioną solą, białym pieprzem, natką pietruszki i bazylią, aż będą gładkie. Pokruszyć boczek i wymieszać boczek i kiełbasę w jajkach z pozostałą puszką zielonych chiles, smażone Brązy i gotowaną cebulę. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem i mieszać aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ostry Sos
Sól Sezonowana
Zielona Papryka Chili
Ciekły Dym
Biały Pieprz
Salsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Pietruszka-nać
Kiełbasa
Czosnek
Cebula
Boczek
Bazylia
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Przygotuj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania. Miarka mieszankę hasz brązowy do przygotowanego naczynia, i wygładzić górę. Przykryć folią aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Salsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przykryte naczynie pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Wyjąć zapiekankę z piekarnika, odsunąć i równomiernie posypać pieprzem i serem Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Ser Pepperjack
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Posyp ser Cheddar w kształcie krzyża i obrysuj czarnymi oliwkami. Wróć do piekarnika i piec, aż ser będzie gorący i bąbelkowy, 20 do 30 minut więcej.