Wielkanocne Ciasto Z Konikiem Polnym
Pasikonik Wielkanocny wymaga około 9 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pianki, Creme de menthe Likier i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Ciasto Z Konikiem Polnym, oraz Ciasto Z Konikiem Polnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić 1 łyżkę czekolady okruchy cookie do dekoracji, lub według uznania.
Połączyć pozostałe okruchy cookie z masłem w misce; naciśnij na dnie głębokiego naczynia 9-calowy talerz pie.
Pianki i mleko podgrzać w dużym rondlu na małym ogniu, ubijając, aż pianki się stopią. Pianki napompują się i podniosą na górę patelni, gdy się nagrzewają; stale mieszaj, aby uniknąć wrzenia. Chłodna mieszanina prawoślazu do temperatury pokojowej. Wymieszaj Creme de menthe i Creme de cacao liqueurs.
Ustaw garnek w dużej misce z lodem i schłodzić, aż mieszanina Prawoślazu jest zimna i syropowata, co najmniej 30 minut. Delikatnie złóż bitą śmietanę do mieszaniny prawoślazu.
Wlać nadzienie do przygotowanej skórki z ciastek. Wyluzuj przez noc.
Posypać reserved cookie crumbs.