Wiedeńskie Ciasto Czekoladowe
Wiedeńskie ciasto czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis z Cookie Madness ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, maślankę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wiedeńskie batoniki Nancy Reagan, Kawa Wiedeń, oraz Trójkąty Wiedeńskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.In średnia miska, wymieszać cukier, mąkę, kawę rozpuszczalną, cynamon i sól. W dużej misce, beat jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż światło w Kolorze. Ubić w mieszance cukrowej. Ubij w maślance, wanilii, maśle i czekoladzie, aż dobrze się połączą (nadzienie może wyglądać na zsiadłe).
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiona i skorupa jest głęboki złoty kolor. Po 15-20 minutach pieczenia, Brzeg skorupy przykryć paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Przenieść do lodówki, aby schłodzić.