Wicked Deviled Eggs

Wicked Deviled Eggs
Przepis Wicked Deviled Eggs może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 24. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cudowny bicz, smak marynaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Jajka Po Benedyktyńsku, oraz Zielone jajka i szynka: diabelskie jajka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój jajka wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Usuń żółtka; odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj cudowny Bicz, ocet, musztardę, pietruszkę, masło, smak, sos Worcestershire, sok z marynaty, sól, cayenne i pieprz; dobrze wymieszaj. Rzeczy lub rury do białek jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Zielone Połówki WinogronZielone Połówki Winogron
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wstaw do lodówki do podania.
5
Posyp papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn