Wiatraczek Z Indyka

Wiatraczek Z Indyka
Wiatraczek z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki tartej, mielony pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Wakacje Turcja Wiatraczek przekąski z kozim serem i jabłkami, Świnia W Wiatraczku, oraz Ukąszenia Wiatraczka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Umieść stojak na patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Wymieszać mielonego indyka, bułka tarta, jajko, 1 łyżeczka soli, i czarny pieprz w misce; pat mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia w prostokącie 10 przez 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Pokrojona W Kostkę Zielona PaprykaPokrojona W Kostkę Zielona Papryka
2 Kromki Chleba Pełnoziarnistego Bez Skórek2 Kromki Chleba Pełnoziarnistego Bez Skórek
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
W misce umieść szpinak, 3/4 szklanki włoskiego sera, 1 łyżeczkę włoskiej przyprawy, czosnek w proszku i 1/4 łyżeczki soli. Lekko połączyć i rozprowadzić mieszaninę szpinaku na mięso, pozostawiając margines 3/4 cala. Podnieś jedną krawędź pergaminu i przewróć krawędź, zaczynając od krótkiego końca. Kontynuuj toczenie, Odciągając pergamin, aż mięso stanie się twardą rolką. Naciśnij szew w dół i połóż szew rolki w dół do stojaka na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser WłoskiSer Włoski
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)2/3 Szklanki Pokruszonych Krakersów (około 16 Krakersów)
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka zostanie ugotowana i soki będą czyste, około 50 minut. Termometr natychmiastowego odczytu, włożony do środka rolki, powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
6
Wyciągnij patelnię z piekarnika i rozłóż roladę z ketchupem; posyp 1/4 szklanki włoskiej mieszanki sera i 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy. Powrót do piekarnika, i piec, aż ser się stopi, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia40
Magazyn