Wiatraczek Z Indyka
Wiatraczek z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki tartej, mielony pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Wakacje Turcja Wiatraczek przekąski z kozim serem i jabłkami, Świnia W Wiatraczku, oraz Ukąszenia Wiatraczka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Umieść stojak na patelni brojlerów.
Wymieszać mielonego indyka, bułka tarta, jajko, 1 łyżeczka soli, i czarny pieprz w misce; pat mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia w prostokącie 10 przez 14 cali.
W misce umieść szpinak, 3/4 szklanki włoskiego sera, 1 łyżeczkę włoskiej przyprawy, czosnek w proszku i 1/4 łyżeczki soli. Lekko połączyć i rozprowadzić mieszaninę szpinaku na mięso, pozostawiając margines 3/4 cala. Podnieś jedną krawędź pergaminu i przewróć krawędź, zaczynając od krótkiego końca. Kontynuuj toczenie, Odciągając pergamin, aż mięso stanie się twardą rolką. Naciśnij szew w dół i połóż szew rolki w dół do stojaka na patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka zostanie ugotowana i soki będą czyste, około 50 minut. Termometr natychmiastowego odczytu, włożony do środka rolki, powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Wyciągnij patelnię z piekarnika i rozłóż roladę z ketchupem; posyp 1/4 szklanki włoskiej mieszanki sera i 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy. Powrót do piekarnika, i piec, aż ser się stopi, o 10 więcej minut.