White-Hot Hot Chocolate

White-Hot Hot Chocolate
Biała-gorąca gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 367 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, mleko, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 342 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białą czekoladę umieścić w średniej metalowej misce na patelni z ledwo gotującą się wodą lub w górnej połowie podwójnego kotła. Pozostawić czekoladę do stopienia, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Wymieszać z pieprzem cayenne i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Ubić jajko na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Stopniowo ubijać w jednej filiżance mleka, aż do całkowitego włączenia, o 2 protokół. Stopniowo ubijaj pozostałe mleko i podgrzewaj do gorąca, ale nie gotuj na wolnym ogniu. Nie chcesz, aby skóra tworzyła się na mleku. Będzie gotowy do picia, gdy albo smak cayenne jest maskowany przez temperaturę mleka (przyprawa pieprzu pozostanie), lub gdy gorąca czekolada jest w pożądanej temperaturze. Gorącą czekoladę wrzucić do kubków i udekorować posypką cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn